Menu

Menu

Nyheder fra Matematikcenter

Tilbage til feed

Lektiepiloter går på sommerferie

Blogindlæg

Det er nemlig rigtigt.

Efter endnu et fantastisk år med workshops om sproget i matematik for forældre på fire forskellige skoler i Tårnby Kommune, går vi på en velfortjent sommerferie.

”Det har været en interessant og spændende oplevelse at møde de meget forskellige forældre på tværs af skolerne i Tårnby og på tværs af årgange. Det har været en fornøjelse, at kunne være med til at støtte dem med tips og tricks til, hvordan de bedre kan hjælpe deres børn med matematikken derhjemme,” fortæller Kenneth, som er frivillig oplægsholder.

Det er der heldigvis rigtig mange Tårnby-forældre, der sætter pris på. Også selvom de udfordringer, som forældrene oplever, kan være forskellige.

"Jeg valgte at deltage for at klæde mig så godt på som muligt til at hjælpe mine børn. Nu har vi heldigvis to børn, der er vilde med at gå i skole. De synes, det er interessant og vil gerne lære. Jeg synes bare, det er svært ikke at hjælpe for meget. Altså at gøre dem en bjørnetjeneste. Og her fik jeg nogle gode ting med fra Lektiepiloterne. I stedet for at give dem løsningen og ligesom fokusere på, at sådan skal du gøre, så spørge ind til og støtte dem i deres egen måde at regne på. Fx spørge hvilke oplysninger er vigtige i den her opgave," fortæller en forælder.

Jeres feedback er guld værd, og vi elsker, når I deler jeres oplevelser og refleksioner med os! 

Vi glæder os til at byde både forældre og frivillige velkommen tilbage på den anden side af sommeren.

Du kan læse mere om projektet her: https://www.matematikcenter.dk/projekter/lp-om-lektiepiloter

Lektiepiloter er et samarbejde mellem Tårnby Kommune, Realize og Matematikcenter. Støttet af Novo Nordisk Fonden.