Menu

Menu

Nyheder fra Matematikcenter

Tilbage til feed

Styr på penge: lektiehjælp i privatøkonomi

Nyheder

I samarbejde med Nordea udgiver Matematikcenter nu nyt indhold på Webmatematik.dk om privatøkonomi.

Under fanen "Styr på penge" på Webmatematik.dk kan brugerne af hjemmesiden nu få lektiehjælp i privatøkonomi. Matematikcenter lancerer i første omgang fire emner inden årsskiftet. Men det er meningen at flere sider og emner skal komme til i løbet af 2018.

Matematik, talforståelse og privatøkonomi hænger uløseligt sammen

I en fælles pressemeddelelse fra Nordea og Matematikcenter fortæller Mads Skovlund Pedersen, bankdirektør for privatkunder i Nordea og Kathrine Predstrup, Sekretariatsleder i Matematikcenter, om bevæggrunden for samarbejdet:

- Hos Nordea har vi en stor viden om økonomi, og den viden deler vi meget gerne ud af. Vi har en naturlig interesse i, at flest mulige danskere har mulighed for at få endnu bedre finansiel forståelse. Via Matematikcenter kan vi hjælpe unge med at blive stærkere til tal, og det arbejde ligger fuldstændig i tråd med vores ambition om at dele viden om økonomi med samfundet.
Mads Skovlund Pedersen, bankdirektør for privatkunder i Nordea.

- Talforståelse og matematik hænger uløseligt sammen. I Matematikcenter har vi fokus på at koble matematik med ting de unge støder på i hverdagen. Det gør matematikken lettere at forstå, når man kan se, hvad man skal bruge det til. De unge kender os i forvejen for vores gratis lektiehjælp i matematik og vi råder over en meget anvendt platform på Webmatematik.dk, hvor vi har godt fat i de unge. Det er det perfekte sted at lære de unge finansiel forståelse.
Kathrine Predstrup, sekretariatsleder i Matematikcenter.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Se det nye indhold "Styr på penge" på Webmatematik.dk.

Nordea er hovedsponsor for Matematikcenter Styr på Penge