Menu

Menu

Nyheder fra Matematikcenter

Tilbage til feed

Studiejob: Frivilligkoordinering, skolebesøg og projektledelse

Ledige stillinger

Matematikcenter søger per 1. februar eller snarest herefter en studentermedhjælper 10-15 timer ugentligt til bl.a. frivilligkoordinering, oplysningsarbejde og understøttelse af lektiehjælp i matematik i Aarhus og omegn.

Hvad kan Matematikcenter tilbyde dig?

Som studentermedhjælper hos Matematikcenter bliver du en del af organisationens sekretariat, der har to fuldtidsansatte og to studentermedhjælpere. Din arbejdsplads bliver i Aarhus, men du har tæt kontakt til sekretariatet i København.

Vi har en uformel omgangstone og en høj faglighed. Du bliver en del af et team, som arbejder på at udvikle organisationen og gøre sig gældende i den offentlige debat vedr. uddannelse samt dansk vækst og konkurrencedygtighed. Du får rig mulighed for at sætte dit præg på dine arbejdsopgaver samt at udvikle dine faglige kompetencer.

Hvad er Matematikcenter?

Matematikcenter er en non-profit organisation, der tilbyder folkeskolelever samt elever på ungdomsuddannelserne og suppleringskurser gratis hjælp til matematik. Vi har lektiecaféer rundt om i landet samt online på Webmatematik.dk. Det er organisationens frivillige, som yder hjælpen til eleverne og din rolle som studentermedhjælper vil være at understøtte dem i deres indsats.

Dine opgaver

Du vil primært have ansvaret for:

  • at booke skolebesøg og i flere tilfælde tage ud på skolebesøg
  • at varetage kontakt til samarbejdsskoler og andre samarbejdspartnere
  • at arrangere og afholde arrangementer for de frivillige
  • projektledelse i forbindelse med afholdelse af Eksamenscaféer i Aarhus og Aalborg
  • frivilligkoordinering i samarbejde med Matematikcenters frivillige projektledere

Vi forventer derfor, at du:

  • har mindst 2 år tilbage på dit studie
  • er fleksibel og kan arbejde i dagtimerne – f.eks. i forbindelse med skolebesøg
  • har gode kommunikationsevner og føler dig godt tilpas i relationen til frivillige samt i det opsøgende arbejde på skolerne
  • kan arbejde selvstændigt og er udadvendt
  • det er en fordel, hvis du har matematik på A-niveau, men bestemt ikke et krav

Interesseret?

Send en kort ansøgning vedlagt CV til job@matematikcenter.dk hurtigst muligt og senest den 18.januar 2017 kl.12.00. Samtaler forventes afholdt i uge fire via Skype. Der afholdes evt. en opfølgende samtale i København. Henvendelser vedr. stillingen kan rettes til Kommunikationskonsulent, Bolette Møller Jensen, på mail eller på tlf. 6012 9835.

Hent opslaget som pdf.