Menu

Menu

Nyheder fra Matematikcenter

Tilbage til feed

Matematikcenter ønsker god sommer!

Blogindlæg

Så nærmer sommeren sig endnu en gang efter et travlt forår i Matematikcenter.

April og maj måneds eksamenscaféer gav os igen mulighed for at mærke elevers og frivilliges begejstring for arrangementet. Snart efter gjorde de skriftlige eksamener Webmatematik rødglødende, da flere uddannelsesinstitutioner tillader brugen af Webmatematik som hjælpemiddel under eksamen.

I midten af juni ventede Folkemødet på Bornholm. Her deltog vi tre ”mand” høj fra Matematikcenter: Jeg selv, bestyrelsesforkvinden Hannah Pettersson og kommunikations- og pr-medarbejder Louise Nabe. 

Sammen med Produktionsskoleforeningen bød vi ind med arrangementet ”Hvad skal vi egentlig bruge matematikken til?”. Med Politikens uddannelsesredaktør Jakob Fuglsang i front og i strålende sol med livlige vindstød fra havet, samlede vi et begejstret og aktivt publikum torsdag eftermiddag. De fik først muligheden for at heppe på ungdomspolitikere fra rød og blå blok, der dystede i hverdagens matematik (rød vandt ;-)), og fulgte så ivrigt med i debatten om matematikkens rolle i hverdagen.

Resten af Folkemødet deltog vi i så mange arrangementer som muligt med fokus på erhvervs- og ungdomsuddannelser, frivillighed og fondenes arbejde. Og vi ved, at der var flere, der kendte til Matematikcenter, da vi tog hjem – vigtigst af alle, uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers, som jeg var så heldig at sidde ved siden af i flyet til Bornholm torsdag formiddag.

Forude venter nu først sommeren og derefter endnu et spændende efterår med fokus på erhvervsuddannelserne og på at få flere folkeskoleelever til at bruge Webmatlive.


Rigtig god sommer herfra!
Kathrine Predstrup