Menu

Menu

Nyheder fra Matematikcenter

Tilbage til feed

Projektmedarbejder til udvikling af indhold inden for matematik på flere niveauer

Ledige stillinger

Matematikcenter søger en medarbejder 10-15 timer ugentligt til at udvikle matematisk tekst- og videoindhold til hjemmesiden, Webmatematik.dk, på flere niveauer.

Matematikcenter er en forening af frivillige, der tilbyder gratis lektiehjælp i matematik lokalt og digitalt til børn og unge. Vi driver lektiecaféer i hele landet og hjemmesiderne, Webmatematik.dk og Webmatlive.dk.

Projektmedarbejderen samarbejder med webredaktøren for at udarbejde indhold til Webmatematik.dk.

Webmatematik.dk er en online materialeplatform, der dækker pensum fra 7.klasse til A-niveau på ungdomsuddannelserne. En artikelside på Webmatematik indeholder typisk forklarende teori, eksempler på anvendelse, regneeksempler og illustrationer. Herudover hører der ofte et par interaktive opgaver og en video med til hver side.

De primære opgaver for projektmedarbejderen vil være, at:

 • skrive indhold på flere matematikniveauer
 • planlægge og formidle matematik i korte forklarings- og lektionsvideoer

Du får mulighed for at sætte dit eget præg på typen af indhold der udvikles. Det afhænger af din faglige baggrund. Matematikcenter har dog lige nu flere udviklingsprojekter, hvortil der skal udvikles indhold. Det drejer sig bl.a. om indhold til matematikundervisning på Den Forberedende Grunduddannelse (FGU), indhold til brug i vores projekt, der omhandler privatøkonomi samt eventuelt indhold til de STEM-rettede erhvervsuddannelser. Derudover vil der være adskillige ad-hoc-opgaver, som f.eks. udvikling af indhold til vores indsats DerErMatematikiAlt.

Vi forventer, at:

 • du skriver og taler flydende dansk
 • din faglige baggrund er relevant for én eller flere af opgaverne beskrevet ovenfor – fortæl hvordan du kan sætte din baggrund i spil
 • du gerne har erfaring med LaTeX
 • du evner at formidle matematik i et let forståeligt sprog og kan sætte dig i modtagerens sted
 • du befinder dig godt foran et kamera og med at videoer placeres på hjemmeside og sociale medier
 • du har det godt med at tage telefonisk kontakt til potentielle medvirkende i lektionsvideoer

Til gengæld tilbyder vi:

 • erfaring med at formidle matematik
 • mulighed for at arbejde hjemmefra
 • chancen for at sætte dit eget præg på en anvendt og anerkendt materialeplatform indenfor matematik
 • mulighed for at være en del af en indsats som spiller en stor rolle for børn og unges uddannelsesmuligheder

Du bliver en del af Matematikcenters kontor i København, som tæller 3 fuldtidsansatte og 3 studentermedhjælpere. Det er dog ikke et krav at du bor nær København, da stillingen kan varetages hjemmefra og i forbindelse med optagelse af video kan foregå ude på f.eks. arbejdspladser inden for erhvervsuddannelsesområdet. Der vil være ugentlige fællesmøder, hvor du kan deltage digitalt. Og vi ser gerne at du kommer forbi kontoret jævnligt.

Vi har en uformel omgangstone og en høj faglighed, og du bliver en del af et team, som arbejder sammen om at udvikle organisationen, og hvor der ofte er kort fra idé til handling. Vi har hver vores ansvarsområde, men vi hjælper alle til med både store og små opgaver, når der er brug for det.

Interesseret?

Send en kortfattet ansøgning og CV i én samlet fil til job@matematikcenter.dk hurtigst muligt og senest den 4.september. Skriv ”Projektmedarbejder til udvikling af indhold” i emnefeltet.

Vi forventer at afholde samtaler løbende og senest i uge 37. Stillingen ønskes besat så hurtigt som muligt derefter. Stillingen er tidsbegrænset indtil udgangen af maj 2023 med mulighed for forlængelse.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, så kontakt sekretariatsleder Bolette Møller Jensen på telefon 60125269 eller på mail bolette@matematikcenter.dk.