Menu

Menu

Nyheder fra Matematikcenter

Tilbage til feed

Populær lektiecafé i Holstebro efterspørger flere lektiehjælpere

Blogindlæg

Har du styr på matematikken, og er du god til at lære fra dig? Vil du hjælpe unge med at blive bedre til matematik? Så er du vores nye frivillige i lektiecaféen i Holstebro!

I Matematikcenters lektiecaféer står lokale ildsjæle klar til at tilbyde gratis lektiehjælp til børn og unge der har brug for hjælp til matematik. De frivillige som man kan møde i lektiecaféen er for eksempel studerende eller pensionerede undervisere, som alle elsker matematik.

Særligt i Holstebro er der gang i tasterne om onsdagen, når lektiecafeen slår dørene op på Holstebro Gymnasium og HF. Lige nu kommer der så mange elever forbi, at det er svært at følge med fortæller Karin Charlotte Rahbek, som er frivilligkoordinater i Matematikcenter.

”I øjeblikket er interessen for vores lektiecafé i Holstebro så stor, at vi faktisk har svært ved at følge med. Vi vil gerne sikre, at der er god tid til den enkelte elev, så alle får den hjælp de fortjener og har brug for. Vi har derfor brug for at udvide vores i forvejen dygtige team, så vi ikke går på kompromis med kvaliteten af lektiehjælpen. Vi hører rigtig gerne fra Holstebro-borgere, der har styr på matematikken og kunne tænke sig at gøre en forskel for børn og unge.”

 

Hvordan fungerer lektiecaféen?

At få styr på og mestre matematik er meget mere end svære formler og beviser. For mange elever er det vigtigt at blive mødt på den gældenes niveau, og som frivillig lektiehjælper tager du sammen med eleven udgangspunkt i elevens forståelse for matematik, og den faglighed du som lektiehjælper besidder.

Som frivillig i Matematikcenter skal du kunne hjælpe og inspirere elever op til A-niveau til en bedre matematisk forståelse. Du vil blive del af et fællesskab med andre frivillige, der deler din glæde ved matematikfaget.

Lektiecaféen har åbent onsdage 15:00-17:00 på Holstebro Gymnasium og HF for elever fra 7. klasse til A-niveau

Hvis du er interesseret i at blive frivillig lektiehjælper, kan du sende en ansøgning til karin@matematikcenter.dk, hvor du kort fortæller om dig selv og din motivation for at blive en del af Matematikcenter.