Menu

Menu

Nyheder fra Matematikcenter

Tilbage til feed

Orientering om Coronavirus og lektiecaféer

Nyheder

(Opdateres løbende)

2/11/2020

Grundet nye retningslinjer i Hovedstadsområdet er følgende lektiercaféer lukket indtil efter jul. Det drejer sig om lektiecaféer på Niels Brock Gymnasium, Vibenhus Gymnasium, HC Ørsted Gymnasiet, Falkoner Gymnasiet, VUC Lyngby, Københavns Private Gymnasium og Tårnby Gymnasium og HF. 

Husk du stadig kan bruge vores onlinelektiecafé, Webmatlive.dk, som holder åbnet tirsdag, onsdag og søndag, og på Webmatematik.dk finder du gennemgang af pensum, videolektioner, formelsamlinger og meget mere. 

5/11/2020

Lektiecaféen på Hovedbiblioteket i Aalborg er lukket 

Lektiecaféen på Hovedbiblioteket holder lukket igen, grundet udviklingen af coronavirus. Vi opfordrer i stedet til at benytte vores online lektiecafé i stedet: www.webmatlive.dk som har åben tirsdag eftermiddag og aften, samt onsdag og søndag aften og https://www.webmatematik.dk/

2/11/2020

Lektiecafé på Niels Brock Gymnasium har igen åbent 

Lektiecaféen på Niels Brock Gymnasium åbner i dag d. 2/11/2020 igen, og der vil være mulighed for at få matematikhjælp fra kl. 15:30-17:30

26/10/2020

Lektiecafé i Vejle, Silkeborg, på Niels Brock samt H.C Ørsted Gymnasiet har fortsat lukket grundet Corona-restriktioner.

Vi opfordrer til at benytte vores online lektiecafé i stedet: www.webmatlive.dk som har åben tirsdag eftermiddag og aften, samt onsdag og søndag aften. Ellers kan man benytte vores andre lektiecaféer der stadig har åbent eller benytte https://www.webmatematik.dk/

26/10/2020

Til brugere af Matematikcenters lektiecaféer:

I den nuværende situation med spredning af Coronavirus beder vi jer om at følge myndighedernes anbefalinger. Hvis I har været i risikoområder, har været i kontakt med coronasmittede eller er syge, så lad være med at komme i vores lektiecaféer.

Hvis du kommer i en af vores lektiecaféer, så følg rådene for god hygiejne (hold afstand, host eller nys i ærmet, vask hænder ofte og brug håndsprit).
Vi holder løbende øje med situationen og er i kontakt med vores samarbejdsskoler og biblioteker. Vi orienterer her på matematikcenter.dk, hvis der sker ændringer.

Hvis I har brug for lektiehjælp i matematik, så kan I bruge vores online lektiecafé, www.webmatlive.dk i stedet!