Menu

Menu

Nyheder fra Matematikcenter

Tilbage til feed

Nye lektiecaféer i Matematikcenter

Nyheder

Matematikcenter åbner nye lokale lektiecaféer i Holstebro og Nyborg!

Selvom sommerferien er over os, er vi i Matematikcenter i fuld gang med at gøre klar til et nyt skoleår, og vi har glædet os til at slå dørene op for vores fysiske lektiecaféer - nu også i Holstebro og Nyborg.

Det er i høj grad i vores lokale lektiecaféer, at vi kan være med til at sikre, at ingen må give afkald på drømmeuddannelsen, fordi de ikke er gode nok til matematik. Vi tror på, at alle med den rette hjælp kan opnå deres fulde potentiale i matematik. I lektiecaféerne kan du møde vores seje, dygtige og engagerede frivillige, der står klar til at hjælpe med matematikken på nye og spændende måder.

Lektiecaféen i Holstebro åbner i efteråret 2021 og vil blive afholdt på Holstebro gymnasium. Det kan du læse mere om her. Tak for støtten til åbning af lektiecaféen til Færch-fonden, Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys Fond, Idagaardfonden og Borgervennen.

Lektiecaféen i Nyborg åbner i efteråret 2021. Tak for støtten til åbning af lektiecaféen til Nyborg Kommune, Thomas B. Thriges Fond, Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys Fond og Borgervennen.

Vi mangler nye seje frivillige i vores lokale lektiecaféer, så sidder du med en frivillig drøm i maven? Så læs mere her.