Menu

Menu

Nyheder fra Matematikcenter

Tilbage til feed

Matematikcenter og C WorldWide i nyt samarbejde

Blogindlæg

I Matematikcenter arbejder vi dels for at hjælpe den enkelte elev med at opnå sit bedste inden for matematik og dels for at øge børns og unges muligheder for at tage en uddannelse. Udfordringer, der i høj grad kalder på muligheden for at give landets elever adgang til kompetent og kvalificeret hjælp i matematik –  uden, at det behøver at koste en krone for forældrene.

Den ambition bakker investeringsforeningen C WorldWide op om, og derfor lancerer vi nu et helt nyt samarbejde.

"Vi ser frem til samarbejdet med C WorldWide, hvor vi bl.a. har fokus på medarbejdernes engagement i Matematikcenters arbejde, at afholde fælles events og at formidle matematikkens anvendelse hus C WorldWide, så flere får øjnene op for, hvad matematikken bruges til på den anden side af skolen," fortæller Matematikcenters sekretariatsleder Bolette Møller Jensen.

I slutningen af maj var Matematikcenters sekretariatsleder for første gang en tur forbi C WorldWide til et spændende Sustainability Knowledge Sharing Event. Her introducerede Bolette Møller Jensen Matematikcenter og vores fælles vision om at øge interessen for STEM-fagene (jf. Science, Technology, Engineering og Mathematics). Det kom der gode indsigter og snakke ud af.

”Som et videnshus er vi glade for at støtte Matematikcenter. Sammen vil vi gerne fremme inklusion, bidrage til unges forståelse af matematik og skabe succesoplevelser, som de kan bygge positivt videre på i fremtiden,” udtaler C WorldWides CSR-specialist Christel Bak.