Menu

Menu

Nyheder fra Matematikcenter

Tilbage til feed

Facebook Community Action Grant i Odense støtter Matematikcenter

Nyheder

Facebook Community Action Grant er skabt for at adressere behov, der kan indfries gennem udnyttelse af teknologi til gavn for lokalområdet, skabe forbindelse mellem mennesker on- eller offline samt styrke lokal uddannelse indenfor videnskab, ingeniørvidenskab samt teknik og matematik (STEM).

- Vi er glade for at uddele Facebook Community Action Grants for 2020. Vores Community Action Grants-program giver Facebook mulighed for at hjælpe med at fremme lokale STEM-uddannelse og have en positiv indvirkning på samfundet. Vi er stolte af at støtte skoler, nonprofit organisationer og projekter, der hjælper Odense med fortsat at være et dejligt sted at bo og arbejde, siger datacenter-chefen i Odense, Carsten Sørensen i en artikel i Fyens Stiftstidende i dag.

Facebook Community Action Grant går til Matematikcenters lektiehjælp: den lokale lektiecafé i Odense samt de to online platforme, www.webmatematik.dk og www.webmatlive.dk. I øjeblikket oplever Matematikcenter en stigning i besøgstallet på de to hjemmesider på mere end 50%. Derfor falder støtten fra Facebook Grant på et tørt sted, da Matematikcenter nu får mulighed for at sætte ekstra ind online overfor unge i Odense, der har brug for hjælp til matematik.