Menu

Menu

Nyheder fra Matematikcenter

Tilbage til feed

Eksamensforberedelse var igen i år en succes

Blogindlæg

I Matematikcenter har maj måned stået i eksamensforberedelsens tegn!

Hvert år i maj finder landets elever nemlig ud af, hvilke eksamener de skal op til inden skoleåret går på hæld. For rigtig mange er det skriftlig matematik, og det kan godt give lidt svedige håndflader.

Over 171 elever deltog i år og det var som altid en kæmpe succes!

Sådan her lyder det bl.a. fra en af eleverne:

”De her opgavesæt ligner det eksamenssæt, som jeg vil få til min eksamen, så jeg føler, det er den bedste måde at forberede mig på. Bare øve, øve og øve. Hjælpen herude har også været rigtig god.”

Eksamenscaféerne i maj giver nemlig eleverne mulighed for at øve sig på et opgavesæt, som ligner det, de vil møde til deres skriftlige eksamen i matematik. En af de helt store grunde til, at dette er muligt år efter år, er de mange frivillige, der er klar til at svinge forbi med en hjælpende hånd.

En af dem, der altid er parat med friske medarbejdere, som ikke har noget imod at bruge et par timer som frivillige matematikhjælpere, er Aage og Boyhus, og i år var ingen undtagelse.

”Hos Aage & Boyhus elsker vi matematik og bruger det i vores arbejde hver dag. Det er vigtigt, at alle børn i Danmark har mulighed for at mestre og blive fascinerede af matematik, og derfor støtter vi Matematikcenter,” siger Povl Aage, administrerende direktør.

Povl Aage fortæller desuden, at arrangementet skaber fællesskab blandt medarbejderne og giver dem indsigt i, hvordan matematikundervisning foregår i gymnasiet.