Menu

Menu

Nyheder fra Matematikcenter

Tilbage til feed

Efterlysning: Hvor er matematikeksperterne i Næstved?

Blogindlæg

Lige nu mangler den matematiske lektiecafé på EUC Sjælland flere frivillige matematikhjælpere, så børn og unge i Næstved kan blive ved med at få gratis lektiehjælp.

Hvordan løser man en andengradsligning og hvad bruger man afstandsformlen til? Det er blot nogle af de spørgsmål, som frivillige matematikhjælpere har svaret på siden september sidste år, hvor lektiecaféen på EUC Sjælland slog dørene op.

Lektiecaféen har åbent tirsdage 15.30-17.30, hvor alle fra 7.klasse til A-niveau kan slå vejen forbi.

I øjeblikket mangler lektiehjælpsorganisationen Matematikcenter, der står bag lektiecaféen, flere frivillige matematikhjælpere som har lyst til at gøre en forskel for børn og unge, fortæller frivilligkoordinator, Karin Charlotte Rahbek.

”For at vi kan blive ved med, at tilbyde gratis lektiehjælp til børn og unge i Næstved, har vi brug for flere frivillige, som har lyst til at være en del af vores team, og som brænder for at lære deres matematiske viden fra sig.”

Det er dog ikke alle og enhver, der kan blive frivillige matematikhjælpere. For udover at kunne afsætte to timer om ugen, så skal man som minimum have bestået Matematik på A-niveau.

Så har du styr på matematikken, og er du god til at lære fra dig? Så er du måske en af vores nye frivillige i lektiecaféen i Næstved.

Hvis du er interesseret i at blive frivillig lektiehjælper, kan du sende en ansøgning til karin@matematikcenter.dk, hvor du kort fortæller om dig selv og din motivation for at blive en del af Matematikcenter.