Menu

Menu

Nyheder fra Matematikcenter

Tilbage til feed

I år bliver eksamensforberedelsen digital i Matematikcenter

Nyheder

I maj måned byder Matematikcenter normalt flere hundrede elever inden for til gratis eksamensforberedelse i eksamenscaféer. Det står nu klart, at pga. corona-udbruddet og nedlukningen af uddannelsesinstitutionerne, så er eksamenscaféerne aflyst.

Matematikcenter forbereder i stedet et digitalt setup af vores eksamenshjælp, så eleverne stadig kan få hjælp til eksamensforberedelsen i maj måned.

Digitale eksamenscaféer på Webmatlive.dk

Eksamenshjælpen fra Matematikcenter kommer til at foregå digitalt i stedet. På Matematikcenters hjemmeside, Webmatlive.dk, kan elever på ungdoms- og voksenuddannelserne få hjælp til forberedelsen. Som altid stiller Matematikcenter tidligere års eksamenssæt til rådighed for eleverne, der får fire timer til at gennemgå sættet. Imens sidder en frivillig klar til at svare på spørgsmål, som opstår, når eleverne gennemgår sættet.

Eksamenshjælpen foregår den 17.-20. maj.

(Det bliver en noget anderledes udgave af hjælp til eksamensforberedelse i år. Her et billede af Matematikcenters eksamenscafé i København 2019. I alt deltog 250 elever i eksamenscaféerne i 2019.)

I løbet af sommer- og vintereksamen forventer Matematikcenter at op mod 500 elever vil få hjælp til eksamensforberedelsen via Webmatlive.dk. Det er gratis for eleven at deltage.

Har du brug for hjælp til eksamensforberedelsen? Se mere her

Vil du høre mere om, hvordan du bliver frivillig eksamenshjælper i Matematikcenter? Se mere her.

Digital eksamenshjælp i Matematikcenter er en realitet pga. opbakning fra Facebook Grant, Tuborgfondet, Augustinusfonden, STIBOFONDEN, Jyllandspostens Fond, Frederiksberg Fonden og Frederiksberg Kommune.