Menu

Menu

Nyheder fra Matematikcenter

Tilbage til feed

Orientering om Coronavirus og lektiecaféer

Nyheder

(Opdateres løbende)

08/04/2020

Lektiecaféerne er lukkede til og med 10 maj

Matematikcenters lektiecaféer er fortsat lukkede. Du kan få hjælp af vores frivillige til lektier, afleveringer - og snart eksamensforberedelse - på www.webmatlive.dk alle hverdage mellem kl.10.00-12.00 og tirsdag, onsdag og søndag aften kl.19.30-21.30. Bemærk at vi holder lukket alle helligdage i påsken.

28/03/2020

Lektiecaféerne er lukkede til og med den 13. april

Vi opfordrer alle til at benytte sig af vores online lektiecafé i stedet: www.webmatlive.dk som har åben tirsdag, onsdag og søndag aften og nogle dage mellem kl.10-12. Og ellers kan man benytte www.webmatematik.dk

12/03/2020

Alle vores lektiecaféer holder lukket pga. corona

Pga. myndighedernes nye retningslinjer, så lukker Matematikcenters lektiecaféer i hele landet ned de næste to uger, dvs. fra i dag torsdag den 12. marts og til og med fredag den 27. marts. Vi opfordrer alle til at benytte sig af vores online lektiecafé i stedet: www.webmatlive.dk som har åben tirsdag, onsdag og søndag aften.

 

11/03-2020

Til brugere af Matematikcenters lektiecaféer:

I den nuværende situation med spredning af Coronavirus beder vi jer om at følge myndighedernes anbefalinger. Hvis I har været i risikoområder, har været i kontakt med coronasmittede eller er syge, så lad være med at komme i vores lektiecaféer.

Hvis du kommer i en af vores lektiecaféer, så følg rådene for god hygiejne (hold afstand, host eller nys i ærmet, vask hænder ofte og brug håndsprit).
Vi holder løbende øje med situationen og er i kontakt med vores samarbejdsskoler og biblioteker. Vi orienterer her på Facebook og på matematikcenter.dk, hvis der sker ændringer.

Hvis I har brug for lektiehjælp i matematik, så kan I bruge vores online lektiecafé, www.webmatlive.dk i stedet!