Menu

Menu

Online eksamenshjælper til 9. og 10 klasse

Har du styr på matematikken - og vil du hjælpe landets 9. og 10. klasser med at blive klar til matematikeksamen? Så vær med til Matematikcenters online eksamensforberedelse.

Matematikcenter afholder i år eksamensforberedelse for landets 9. og 10. klasser.

Det gør vi for at støtte de unge til at blive klar til deres matematikeksamen, oven på et alt andet end almindeligt skoleår.

Eksamensforberedelsen er gratis for eleverne, og vi har derfor brug for frivillige matematikhjælpere, der kan give deres viden og glæde ved matematikken videre til de unge.

Så har du styr på matematikken, og har du lyst til at hjælpe landets unge med at blive eksamensklar – så bliv matematikhjælper til Matematikcenters eksamensforberedelse.

Hvornår:

Eksamensforberedelsen kommer til at være på følgende tidspunkter:

  • Tirsdag den 27. april kl. 16.00 – 20.00
  • Onsdag den 28. april kl. 16.00 – 20.00

Hvad forventer vi af dig:

Du skal helst have matematikkundskab på linje med A-niveau eller tilsvarende. Du skal have lyst og tålmodighed til at hjælpe mange forskellige elever. Du skal kunne deltage i de fire timer, eksamensforberedelsen varer. Vi indhenter børneattest og afholder introsamtale forud for eksamensforberedelsen.

Til eksamensforberedelsen får eleverne testet deres evner i forhold til prøveformen, samt bliver opmærksomme på emner, der kræver mere forberedelse forud for eksamen.

Hvordan foregår det?

Matematikcenter stiller eksamensspørgsmål til rådighed, så de unge kan afprøve eksamensformen. 

Selve eksamensforberedelsen kommer til at foregå på Webmatlive.dk, der er Matematikcenters online lektiecafé.

Vores mål med eksamensforberedelsen er ikke at sikre eleverne et 12-tal til deres eksamen, men derimod vil vi gøre vores bedste for, at de får ro i maven, så de kan gøre deres eget bedste til eksamen.

Skal du med på holdet som eksamenshjælper, så tilmeld dig her og kom i gang som frivillig. Vil du vide mere, kan du sende en mail til vores frivilligkoordinator, Karin.