Menu

Menu

Mød Joachim

Joachim på 36 år arbejder med Business Intelligence, og som frivillig i Matematikcenter er han tilknyttet lektiecaféen på Vibenshus Gymnasium i København.

 

Han har læst matematik og økonomi på Syddansk Universitet og arbejder i dag med bl.a. business intelligence og programmering.

 

Jeg havde lidt svært ved programmering i starten, fordi jeg ikke havde haft det før. Men jeg endte med at blive god til det til sidst og i dag er programmering og kodning også en del af mit arbejde.

 

Han synes, at det er vigtigt at prioritere sin tid på at gøre noget, der gavner andre. Derfor er han også frivillig i to andre foreninger udover Matematikcenter. Derudover tror han, at hans mange år som frivillig skyldes, at han har valgt foreninger, som stemte overens med hans interesser og foreninger, hvor han følte, at han kunne gøre en forskel.

 

Jeg kan huske, at jeg havde en ven i første klasse, hvor vi bare havde lyst til at komme lidt forud for klassen med matematikopgaver, så jeg har i hvert fald altid synes, at matematik har været sjovt.

 

Hans glæde for matematik hænger stadig ved i dag, og til trods for, at han beskæftiger sig med matematik i sit arbejde og i sit frivillige virke i Matematikcenter, bliver han aldrig træt af at opsøge endnu mere viden om matematik.

 

Jeg kommer nogle gange ind i nogle perioder, hvor jeg ser matematikvideoer på YouTube, som tager nogle forskellige interessante matematiske emner op.