Menu

Menu

Matematikcenters kerneaktiviteter

Matematikcenter tilbyder hjælp til matematik til elever i folkeskolens ældste klasser, på ungdomsuddannelserne og suppleringskurser.

Alle vores tilbud er gratis.

Webmatematik.dk - online hjælp og inspiration

Webmatematik.dk er Matematikcenters lærings- og inspirationsportal. Her gennemgår vi alle de matematikniveauer og -emner, du møder i skolen og på ungdomsuddannelserne.

Se er videolektioner, lav øve-opgaver og få inspiration til, hvordan matematik kan bruges i virkeligheden med emner som ”Der er matematik i alt” og ”Styr på penge”.

Webmatematik.dk har også et online forum, hvor du kan stille spørgsmål.

Webmatlive.dk – online, live lektiecafé tirsdag og onsdag aften

Webmatlive.dk er Matematikcenters online, live lektiecafé. Her kan du få direkte lektiehjælp hver tirsdag og onsdag aften, uanset hvor i landet du bor.

Webmatlive.dk har du direkte kontakt til Matematikcenters frivillige lektiehjælpere via chat eller live videoforbindelse. Du kan få hjælp til alle niveauer fra 7. klasse til A-niveau.

Lektiecaféerne – ugentlig lektiehjælp på skoler og biblioteker

Matematikcenters ugentlige lektiecaféer er uformelle og hyggelige. Her får du hjælp til dine afleveringer og lektier fra vores frivillige matematikhjælper. Du kan få hjælp til alle niveauer og alle emner.

Lektiecaféerne foregår på udvalgte skoler og biblioteker rundt om i landet. De er åbne for alle, uanset hvilken skole du går på.

Eksamenscaféer - hjælp til eksamensforberedelse

Hvert år i eksamensperioden inviterer Matematikcenter til gratis eksamenscaféer i udvalgte byer i landet. Her kan du forberede dig til din mundtlige og skriftlige matematikeksamen med hjælp fra vores frivillige matematikhjælpere.