Menu

Menu

Matematik i Industrien

#MatematikiIndustrien

Sammen med Nordea-fonden og Industriens Uddannelses- og samarbejdsfond samt vores hovedsponsor NCC, sætter Matematikcenter fokus på matematikkens rolle i industrien og i de erhvervs- og industrirettede uddannelser.

Med en særlig indsats overfor de erhvervsrettede uddannelser (EUD, EUX) vil vi styrke nuværende og kommende elevernes mulighed for at gennemføre deres uddannelse og opnå deres fulde potentiale i matematik.

Vi vil vise, hvor mange muligheder der er med de mange forskellige erhvervsuddannelserne. Og så vil vi vise, hvor stor en rolle matematikken spiller i de fleste erhvervsuddannelser og samtidig tilbyde den gratis hjælp til matematik, der kan styrke den enkelte elev i sin uddannelse og daglige arbejde.

Sådan gør vi:

  • udvikling af erhvervsrettet indhold på Matematikcenters online lektiehjælpstjeneste, Webmatematik.dk.
  • øget fokus på at gøre elever i udskolingen opmærksomme på deres muligheder for at læse videre på de erhvervsrettede uddannelser, og samtidig sikre, at de ved, hvor de kan få hjælp til matematikken

Hvis du vil vide mere om Matematikcenters fokus på erhvervsuddannelserne og industrirettede uddannelser, er du velkommen til at kontakte os på Matematikcenter.