Menu

Menu

Blogindlæg og nyheder fra Matematikcenter

Matematikcenters blog sætter hver måned fokus på emner, der vedrører matematik, uddannelse, lektiehjælp eller frivillighed. Læs også de seneste nyheder fra Matematikcenter her på siden.

Tilbage til feed

Studiejob: Frivilligkoordinering og markedsføring

Ledige stillinger

Matematikcenter søger en studentermedhjælper 10-15 timer ugentligt til bl.a. frivilligkoordinering, oplysningsarbejde og understøttelse af lektiehjælp i matematik i København.

Hvad kan Matematikcenter tilbyde dig?

Som studentermedhjælper hos Matematikcenter bliver du en del af organisationens sekretariat, der har to fuldtidsansatte og fire studentermedhjælpere. Sekretariatet ligger på Fælledvej på Nørrebro.

Vi har en uformel omgangstone og en høj faglighed. Du bliver en del af et team, som sammen arbejder på at udvikle organisationen. Du får rig mulighed for både at sætte dit præg på dine arbejdsopgaver og udvikle dine faglige kompetencer. 

Hvad er Matematikcenter?

Matematikcenter er en non-profit organisation, der tilbyder elever i udskolingen, på ungdomsuddannelserne og på suppleringskurser gratis hjælp til matematik. Vi har lektiecaféer i hele landet samt online på Webmatematik.dk og fra oktober det nye projekt: Webmatlive. Det er organisationens frivillige, som yder hjælpen til eleverne – din rolle som studentermedhjælper vil være at understøtte dem i deres indsats.

Dine opgaver:

Som studentermedhjælper er det din opgave at koordinere lektiecaféerne i København og Roskilde samt være kontaktperson og sparingspartner for Matematikcenter i Odense. Dine opgaver omfatter:

  • frivilligkoordinering, herunder især rekruttering, introsamtaler og fastholdelse
  • at booke og gennemføre besøg på hovedstadens folkeskoler og ungdomsuddannelser
  • at varetage kontakt til samarbejdsskoler og andre samarbejdspartnere
  • at arrangere og afholde arrangementer for de frivillige
  • at løse ad-hoc-opgaver på sekretariatet med udgangspunkt i dine kompetencer

Vi forventer derfor, at du:

  • har mindst 2 år tilbage på dit studie
  • har gode kommunikationsevner og føler dig godt tilpas i relationen til frivillige samt i det opsøgende arbejde på skolerne
  • kan arbejde selvstændigt
  • er udadvendt og opsøgende af natur

Interesseret?

Send en kort ansøgning vedlagt CV til job@matematikcenter.dk hurtigst muligt og senest den 1.februar. Samtaler afholdes løbende via Skype. Opstart ønskes hurtigst muligt. Henvendelser vedr. stillingen kan rettes til Kommunikationskonsulent, Bolette Møller Jensen, på bolette@matematikcenter.dk eller på tlf. 6012 9835.

Hent opslaget som pdf.