Menu

Menu

Blogindlæg og nyheder fra Matematikcenter

Matematikcenters blog sætter hver måned fokus på emner, der vedrører matematik, uddannelse, lektiehjælp eller frivillighed. Læs også de seneste nyheder fra Matematikcenter her på siden.

Tilbage til feed

Studiejob: Frivilligkoordinering, skolebesøg og projektledelse

Ledige stillinger

Matematikcenter søger per 1. marts eller snarest herefter en studentermedhjælper 10-15 timer ugentligt til bl.a. frivilligkoordinering, oplysningsarbejde og understøttelse af lektiehjælp i matematik i Aarhus.

Hvad kan Matematikcenter tilbyde dig?

Som studentermedhjælper hos Matematikcenter bliver du en del af organisationens sekretariat, der har to fuldtidsansatte og tre studentermedhjælpere. Din arbejdsplads bliver i Aarhus, men du har tæt kontakt til sekretariatet i København.

Vi har en uformel omgangstone og en høj faglighed. Du bliver en del af et team, som sammen arbejder på at udvikle organisationen. Du får rig mulighed for at sætte dit præg på dine arbejdsopgaver samt at udvikle dine personlige og faglige kompetencer.

Hvad er Matematikcenter?

Matematikcenter er en non-profit organisation, der tilbyder folkeskolelever samt elever på ungdomsuddannelserne og suppleringskurser gratis hjælp til matematik. Vi har lektiecaféer rundt om i landet samt online på Webmatematik.dk og Webmatlive.dk. Det er organisationens frivillige, som yder hjælpen til eleverne og din rolle som studentermedhjælper vil være at understøtte dem i deres indsats.

Dine opgaver

Som studentermedhjælper er det din opgave, at:

 • være projektleder for lektiecaféerne i Aarhus
 • være kontaktperson for lektiecaféerne i Jylland (Aalborg, Silkeborg, Vejle og Sønderborg)
 • booke skolebesøg og i flere tilfælde tage ud på skolebesøg i bl.a. Aarhus
 • varetage kontakt til samarbejdsskoler og andre samarbejdspartnere
 • arrangere og afholde arrangementer for de frivillige
 • planlægge og afholde Eksamenscaféer i Aarhus og Aalborg

Vi forventer derfor, at du:

 • har mindst 2 år tilbage på dit studie
 • er fleksibel og kan arbejde i dagtimerne – f.eks. i forbindelse med skolebesøg
 • har gode kommunikationsevner og føler dig godt tilpas i relationen til frivillige samt i det opsøgende arbejde på skolerne
 • kan arbejde selvstændigt og er udadvendt
 • det er en fordel, hvis du har matematik på A-niveau, men bestemt ikke et krav

Interesseret?

Send en kort ansøgning vedlagt CV til job@matematikcenter.dk hurtigst muligt og senest den 1.februar 2018. Samtaler forventes afholdt i starten af uge 6 via Skype. Der afholdes evt. en opfølgende samtale i København. Henvendelser vedr. stillingen kan rettes til Kommunikationsansvarlig, Bolette Møller Jensen, på bolette@matematikcenter.dk eller på tlf. 6012 9835.

Hent opslag som pdf.