Menu

Menu

Blogindlæg og nyheder fra Matematikcenter

Matematikcenters blog sætter hver måned fokus på emner, der vedrører matematik, uddannelse, lektiehjælp eller frivillighed. Læs også de seneste nyheder fra Matematikcenter her på siden.

Tilbage til feed

Mød en frivillig: Karina Sunds Nielsen

Nyheder

Du kan møde dem hver uge. Enten i en lektiecafe, på webmatematik.dk eller på webmatlive.dk. Vi taler naturligvis om de mange passionerede og engagerede frivillige, som hver uge tager tid ud af kalenderen for at hjælpe andre, fordi de brænder for matematik. Mød Karina Sunds Nielsen, som er 25 år, læser Kandidat i Nanoscience og er frivillig i lektiecafé i Aarhus.

Mød en frivillig Karina Sunds Nielsen Matematikcenter

 

Hvorfor er du frivillig ved Matematikcenter?

Jeg blev frivillig for at gøre en forskel og fordi den matematiske tilgang til problemløsning er en overset disciplin som rigtig mange har svært ved. Jeg bliver glad af at være frivillig fordi jeg ved, at jeg har gjort en forskel og hjulpet nogen der har brug for det.

Hvordan bruger du matematik i din hverdag?

Jeg bruger rigtig meget matematik i min hverdag. I mine studier på nanoscience, har jeg brugt rigtig meget differential- og integralregning. Men Jeg bruger lige så meget matematik når jeg holder styr på min private økonomi og handler ind. Den logiske tilgang man lærer igennem matematikken er også grundlaget for stort set al den problemløsning jeg laver.

Hvad tænker du om matematik?

Jeg tænker at matematik er en vigtig ting som mange overser - enten fordi det er svært eller fordi de ikke skal læse noget hvor ‘der er brug for matematik’.

Hvorfor skal folk komme i Matematikcenters lektiecafé?

Det er vigtigt for studerende at komme i lektiecaféen fordi man ikke kan lære alting i sidste øjeblik. Vi er en hjælpende hånd til dem der tør at tage imod den og arbejde med et emne de har svært ved - eller til dem der vil udvide deres horisont.

Mød andre af Matematikcenters frivillige her.