Menu

Menu

Blogindlæg og nyheder fra Matematikcenter

Matematikcenters blog sætter hver måned fokus på emner, der vedrører matematik, uddannelse, lektiehjælp eller frivillighed. Læs også de seneste nyheder fra Matematikcenter her på siden.

Tilbage til feed

Matematikcenter genvalgt til Frederiksberg Frivillighedsforum

Nyheder

Matematikcenter er blevet genvalgt i fire år som repræsentant for frivillige foreninger, der arbejder inden for ungeområdet i Frederiksberg Kommune.

Frederiksberg Frivillighedsforum blev nedsat i 2007 med det formål at etablere et samarbejdsforum inden for frivillighedsområdet på Frederiksberg.

Frederiksberg Frivillighedsforum arbejder for at sikre koordinering og indgår i planlægning af det frivillige sociale arbejde i kommunen. Frivillighedsforum skal sikre, at det frivillige sociale arbejde understøttes, at der skabes samarbejde på tværs af frivillige foreninger, at fremme videndeling mellem foreningerne samt at sikre, at de frivillige foreninger kan komme i dialog med kommunen.

Matematikcenter arbejder i Frederiksberg Frivillighedsforum bl.a. for, at synliggøre frivillige initiativer inden for ungeområdet i kommunen samt for at indgå i samarbejder på tværs af foreninger.

I Frederiksberg Frivillighedsforum er der, udover de fem repræsentanter fra frivillige foreninger, også repræsentanter fra Socialudvalget, Handikaprådet, Ældrerådet og Integrationsrådet i kommunen.

Matematikcenters repræsentant i Frederiksberg Frivillighedsforum er Bolette Møller Jensen.

Se mere om Frederiksberg Frivillighedsforum her.