Menu

Menu

Støt Matematikcenter - styrk unges matematikniveau

Når din virksomhed støtter Matematikcenter, sikrer I, at vi fortsat kan give børn og unge succes med matematik. Det gør vi på flere måder:

Frivillige hjælper flere tusinde børn om året i vores 20 ugentlige lektiecaféer:

Matematikcenter i Vejle

Online lektiehjælp på webmatematik.dk og webmatlive.dk – Matematikcenters to hjemmesider, der tilbyder gratis vejledning i matematik. Webmatematik.dk havde i 2017 4,5 millioner besøg, og Webmatlive.dk, der blev lanceret i efteråret 2017, er vores seneste nye satsning - en online, gratis og lettilgængelig lektiecafé:

Webmatematik Matematikcenter

I april og maj arrangerer vi Eksamenscaféer for folkeskole- og gymnasieelever som en hjælp til deres eksamensforberedelser:

Eksamenscafé Matematikcenter

Hvad kan vi gøre med din virksomheds støtte?

For 5.000 kr. kan Matematikcenter: Tilbyde 40 elever gratis eksamensforberedelse i vores Eksamenscaféer ELLER producere 10 nye lektionsvideoer til Webmatematik ELLER holde lektiecaféen i Silkeborg åben i en måned.

Er din virksomhed interesseret i at høre mere om mulighederne, kontakt da gerne sekretariatsleder, Kathrine Pedstrup, på mail eller telefon 6012 6713.


NCC er hovedsponsor for Matematikcenter. HR- og Udviklingsdirektør i NCC, Louise Sjøntoft, fortæller om samarbejdet:

Kathrine Predstrup, sekretariatsleder i Matematikcenter, fortæller om, hvad samarbejdet med NCC betyder for organisationens arbejde:

Se Matematikcenters sponsorer og samarbejdspartnere.