Menu

Menu

Styrk din virksomheds CSR-profil og støt lokalt

Hvis Danmark skal vokse, konkurrere og opfinde innovative løsninger på de samfundsudfordringer vi står over for, så er dygtige ingeniører, matematikere og folk med naturvidenskabelige kompetencer afgørende.

Gennem initiativet ”Støt en lektiecafé” får din virksomhed mulighed for at bidrage direkte til kompetenceudviklingen af fremtidens arbejdsstyrke i Danmark inden for de naturvidenskabelige og tekniske fagområder. Tilbuddet er lokalt forankret, idet I støtter en lektiecafé i din virksomheds nærområde.

Matematikcenters kerneprodukt er netop de fysiske lektiecafeer. Det er i lektiecafeerne, der er mulighed for at give den bedste støtte, følge eleverne og gøre en stor forskel. Det er her, vi arbejder for at løfte elevers faglige matematiske niveau.

Fordele ved at støtte en lokal lektiecafé

  • I viser lokal forankring og engagement
  • I giver jeres medarbejdere mulighed for at være frivillige
  • I har mulighed for at besøge lektiecaféen
  • I kan blive ambassadør for en lokal forening
  • I kan deltage i Eksamenscaféer med medarbejdere og lokal synlighed af virksomheden
  • I får mulighed for at præsentere samarbejdet viralt, også via Matematikcenters kanaler

Hvad støtter I?

Ved at støtte Matematikcenters lektiecafeer sikrer virksomheden, at Matematikcenter kan holde åbent et helt år. I vælger selv, hvilken lektiecafé I ønsker at støtte.

Som vært for en lektiecafé får I synlighed i lektiecaféen, et diplom for værtskabet og mulighed for at kommunikere samarbejdet internt og eksternt. Matematikcenter formidler værtskabet på organisationens hjemmeside, www.matematikcenter.dk. 

NCC støtter Matematikcenter

NCC har siden 2015 været hovedsponsor for Matematikcenter. Herunder kan du høre Louise Sjøntoft fra NCC, fortælle om hvorfor de støtter Matematikcenter, og hvorfor det er vigtigt at matematik er på dagsordenen i skolerne.

 Fakta om Matematikcenters lektiecaféer

I Matematikcenters lektiecafeer tilbyder vi elever i folkeskolens udskoling og på alle ungdomsuddannelser hjælp til matematik. Lektiecaféerne foregår oftest på skoler med en central placering i byerne. Her tilbydes eleverne hjælp fra Matematikcenters dygtige frivillige. De frivillige hjælper med lektier, afleveringsopgaver eller forståelsen af et bestemt emne. Lektiecaféen er åben to timer om ugen hele skoleåret. Matematikcenters lektiecafeer findes over hele landet og flere kommer til løbende.

I gennemsnit hjælper Matematikcenter 350-400 elever per lektiecafé per år. Mange elever kommer gentagne gange over en længere periode. Som udgangspunkt er der tilknyttet én frivillig per fem elever, dog minimum tre frivillige i hver lektiecafé.

Prisen for samarbejdet aftales individuelt.

For mere information, kontakt Kathrine Predstrup på mail eller på tlf. 6012 6713

Se placering og sponsorat af vores lektiecaféer her.